Tentang Kami

ShockSpreadTM proprietary kami

Hikmah TECHNO parusahaan dugi, ngadegkeun ti 2013, ayana di kota geulis kidul Cina - Shenzhen, mangrupakeun produsén tina rupa-rupa produk digital. Salaku salah sahiji Baraya Tech pamingpin pabrik industri, urang nyieun usaha hébat sarta mangtaun pangalaman loba pisan di digital sarta komunikasi produk widang manufaktur.

Hikmah TECHNO parusahaan dugi didaptarkeun di ICRIS. Anjeun bakal meunang jero salaku pamaké unregistrated mariksa informasi salah sahiji parusahaan urang.

https://www.icris.cr.gov.hk/csci/cns_basic_comp.do

produk utama parusahaan urang urang nu, GSM Mobile, CDMA Mobile, Dual Mode (GSM + CDMA) Mobile, Dual SIM na Dual Sayaga mobile, 3G WCDMA & 4G LTE Smart mobile, patali produk digital sarta communicational jsb telepon Mobile rentang ngawengku Samsung, HUAWEI , XIAOMI, Lenovo, VIVO, OPPO, MEITU, MEIZU, HOMTOM, LEAGOO, DOOGEE, Ulefone, Cubot, Blackview, Vernee, UMIDIGI, AGM, ALLCALL, OEM telepon pinter jeung sajabana9

Urang teu ukur profésional kalayan bisnis mobile telepon, tapi ogé boga kaunggulan dina perdagangan di earbuds TWS Bluetooth Wireless, narasumber, PCS tablet EPADS (XIAOMI, HUAWEI, CHUWI, kubus, ONDA, OEM Tablet PCS, tablet kids PCS) jeung asesoris tablet PC , android buleud TV, arloji pinter, asesoris handphone kayaning kasus telepon pelindung, kabel, kasus silikon, chargers, layar jeung sajabana

 

barang

Naha milih AS

Kusabab ngadegna na, pabrik urang geus ngembang produk kelas dunya kahiji jeung adhering prinsip kualitas munggaran. produk urang geus miboga reputasi unggulan di industri jeung valuabletrusty diantara para nasabah anyar jeung heubeul ...

wartos

WhatsApp Online Chat!